Bellanut’ın Birbirinden Güzel ve Sporcu Dostu: Soslar

Bellanut’ın Birbirinden Güzel ve Sporcu Dostu: Soslar

Bellanuts’ın Birbirinden Güzel ve Sporcu Dostu: Soslar & Baharatlar

Hergün ne yemek yapalım,ne yiyelim diye birbirimize sorarız. Çoğu zaman sağlıklı şeylerin de tadını diğerleri gibi sevmeyiz.Ama hem sağlığımızı korumak hem de sevdiklerimize güzel ve besin değeri yüksek öğünler hazırlarken tadlarını da sevdirmek mümkün.Birbiriniden sağlıklı besinleri küçük dokunuşlarla bambaşka tadlara dönüştürün.Ne ile sorunun cevabı tabi ki düşük kalorili ve şeker ilavesi içermeyen çeşit çeşit her yemeğe ve çeşide uygun Bellanuts sosları.Bir sporcu olarak her yediğim ve içtiğim şeyin içeriği benim için önemli ve elzem.Bu yüzden içerik bakımından öne çıkan ve şekersiz içeriğiyle tatlı bi öğün sunan sosları tercih ediyorum. Tek tek içerik ve kullanımını beraber inceleyelim.

BellaNut Sarımsak Granül

İçindekiler: Granül Sarımsak

Enerji ve Besin Değerleri(100g)

Enerji                  331kcal

Karbonhidrat       72,7g

  -Lif                     9g

Protein                 16,6g

Yağ                       0,7g

   -Kolesterol         0g

BellaNut Balık Baharatı

İçindekiler: Karabiber, Kişniş, Sarımsak, Kekik, Hardal, Defne Yaprağı, Sumak, Limon Tuzu, Acı Toz Biber, Limon Kabuğu Tozu, Kapya Biber Granül

Enerji ve Besin Değerleri(100g)

Enerji                  177,4kcal

Karbonhidrat       37,5g

  -Lif                     12,4g

Protein                 7,1g

Yağ                       2,4g

   -Kolesterol         0g

BellaNut BBQ Baharatı

İçindekiler: Kekik, Defne Yaprağı, Karabiber, Kişniş, Sarımsak Tozu, Tatlı Toz Biber

Enerji ve Besin Değerleri(100g)

Enerji                  100,3kcal

Karbonhidrat       22,13g

  -Lif                     7,3g

Protein                 4,4g

Yağ                       1,5g

   -Kolesterol         0g

BellaNut Tavuk Baharatı

İçindekiler: Tatlı Toz Biber, Zerdeçal, Karabiber, Kekik, Sarımsak Tozu, Kimyon, Biberiye

Enerji ve Besin Değerleri(100g)

Enerji                  291,1kcal

Karbonhidrat       54,08g

  -Lif                     16,72g

Protein                 11,75g

Yağ                       6,66g

   -Kolesterol         0g

Tardaş Organik Domates Salçası

Organik Domates Salçası;

Hiçbir kimyasal gübre ve zirai ilaç kullanılmadan yetiştirilen tarla domateslerimizden üretilen salçalarımız ev salçası kıvamı ve tadında yemeklere doğal renk yanında aroma ve tada katmaktadır. Domatesin olmadığı dönemlerde mutfağınızın vazgeçilmezlerinden olan domates salçanızın yapım aşamasında besin değerlerini kaybetmeden üretilmesine hassasiyet gösteren Tardaş Egenin Domates salçasını güvenle tüketebilirsiniz .

Tardaş Organik Acı Sos

Organik Acı Sos;

Organik koşullarda üretilmiş, jalepeno biberi, domatesin özleri ile, organik elma suyu konsantresi ve organik zeytinyağı ile kıvamı sağlanan acı sosumuz yediğiniz tüm yemek, salata ve çorbalarınıza ayrı bir tat, aroma ve zenginlik katacaktır.

Naturpy Stevia Sıvı Tatlandırıcı

Naturpy Sıvı Stevia Nasıl Kullanılır?

Soğuk ve sıcak içeceklerde , unlu mamüllerde , tatlı ve meşrubatlarda şeker yerine kullanılmaktadır. Kullanmadan önce çalkalayınız. Serin ve güneş görmeyen yerde muhafaza ediniz.

 

Naturpy Sıvı Stevia Enerji ve Besin Öğeleri

 

 

Enerji ( kj ve Kcal ) 0 Kcal ,

Yağ 0 g ,

Doymuş yağ 0g,

Tekli Doymamış yağ 0gr,

Trans Yağ 0 gr,

Çoklu doymamış yağ 0 gr,

Kolesterol 0g,

Karbonhidrat 0 mg,

Şeker 0g,

Şeker alkolü 0g,

Nişasta 0 g,

Lif 0g,

Protein 0g,

Tuz Sodyum 0g,

Vitamin 0g,

Mineral 0 g

 

Bellanut Aroma Paketi 

Yemeklerinizi lezzetlendirmek kalori bakımından düşük bir yemek formu yaratmak için Bellanut Aroma paketinden edinin! Düşük sodyum ve düşük kalori ile yaşamın tadını çıkarın.

Bildiğiniz üzere kırmızı et, beyaz et, balık eti, patates gibi sağlıklı atıştırmalıklarımızı lezzetlendirmek amacıyla kullandığımız soslar, çoğu zaman sağlıkçılar, antrenörler vb bilirkişiler tarafından içerdikleri yüksek şeker oranı nedeniyle sağlıklı bir beslenme için diyetimizden uzak tutulması gereken besinler olarak nitelendirilir. BellaNuts Sports Şekersiz Soslar serisiyle bu problemi ortadan kaldırıyor bu sayede bizlerin sağlıklı ve lezzetli sosları öğünlerimize getirmemize olanak tanıyor.

BellaNuts Sports Şekersiz Ketçap sosunu içerdiği düşük  şeker ve yüksek potasyum minerali içeriği ile sağlıklı bir sos olarak patateslerin her türlü et çeşitlerinin sağlıklı atıştırmalıkların yanında vb her öğününüzde kullanabilirsiniz. Domatesten gelen sağlık ve BellaNuts’ın özel şekersiz içeriği sayesinde sağlıkla alakalı endişelerinizi bir kenara bırakıp gönül rahatlığıyla tüketebilir ve öğünlerinizi lezzetlendirebilirsiniz.

BellaNuts Sports Şekersiz Hardal sosunu sandiviçler, hamburgerler hint mutağındaki özel baharatlı karışımları hazırlamak ve vejeteryan beslenme türünü tercih eden bireyler için sebzelerle kullanılan nadir, lezzetli ve sağlık bir sos olarak kullanabilirsin. Minik bir tohumdan gelen bu lezzetli ve karakteristik sosun içerdiği vitamin ve mineraller sayesinde sağlığınız için ne kadar faydalı olduğunuda belirtmek gerek.

BellaNuts Sports Şekersiz Çilek Sosunun tatlıya hasret kalan sporcuların cheat meal günlerindeki öğünlerinde, çocuklarına sağlıklı bir tatlı hazırladıktan sonra üstünü de yine sağlıklı bir sos ile süslemek isteyen annelerin tatlılarında kullanmaları vb bunun gibi bir çok amaçla kullanmak isteyen kişiler için biçilmiş bir kaftan olduğunu söyleyebiliriz. Hem çileğin o mükemmel lezzetini verip, hem de bu kadar sağlıklı olmayı başarabilen nadir soslardan birisi.

BellaNuts Sarımsak Granülü ekmek, makarna, et, köfte, çorba gibi sarımsakla tadını yakıştırdığınız her besinle birlikte tüketebilirsiniz. Sarımsağın lezzetini almakla kalmayacak her tadını yakıştırdığınız yemeğinize ekerek doğal antibiyotik, anti-inflmatuar, bağışıklık güçlendirici ve kan şekeri düşürücü vb özellikleri bulunan sarımsak tozu ile vücudunuza sağlık ekeceksiniz. Sarımsak granülü damak tadınıza uyan her yiyecekle birlikte sık sık tüketmeyi unutmayın.

Balığın faydaları saymakla bitmez, peki bir baharat ile balığı daha da faydalı hale getirebilmek istemez misiniz? İşte tam bu anda BellaNuts Balık Baharatı enfes lezzeti ve sağlıklı besin değerleriyle balıklarınıza tat katmak için kullanmanız gereken ürün. İçerdiği lif sayesinde yediğiniz hayvansal protein olan balığın daha sağlıklı ve güzel sindirilmesiyle kalmayacak içerdiği protein ile yediğiniz balığı daha zengin içerikli bir protein kaynağı haline getirecek.

BellaNuts Barbekü Sosu nefis tütsülü barbekü kokusu ve lezzeti ile mangallarınıza lezzet katacak ve düşük yağ, şeker içeren sağlıklı içeriğiyle sofralarınıza güzel bir renk katacak.

BellaNuts Tavuk Baharatını her pişirme yöntemiyle pişirdiğiniz tavuk etleriyle birlikte ister sade bir şekilde ister yoğurtla karıştırarak bir sos elde edip tavuklarınızı daha lezzetli hale getirip tüketebilirsiniz.

 

Etiketler: bellanut sports soslar
Mart 26, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR